Het project

Wat gaan we doen in Ghana?

Er zijn verschillende dingen die we hopen te gaan ondernemen in Ghana. Hieronder zijn ze kort voor u op een rijtje gezet.

ICT-gebouw

We hopen tijdens ons verblijf in Ghana te helpen bij de bouw van een ICT-gebouw. Dit ICT-gebouw zal komen bij een school, zodat de leerlingen ook gebruik kunnen maken van digitale middelen.

Schilderen

Naast de bouw van het ICT-gebouw, zullen wij ook helpen met het beschilderen van de muren van een, inmiddels opgebouwde, aula.

Waterpomp

In Ghana is water een schaars goed. In de weken dat wij daar zijn, zullen wij een waterpomp openen. Zo kunnen de mensen gemakkelijker en sneller water tot zich nemen.

Weeshuis

Als wij in Ghana zijn, hopen we daar ook (wees)kinderen te ontmoeten. We gaan naar een weeshuis waar we met de kinderen leuke activiteiten hopen te gaan ondernemen, zoals het spelen van spelletjes.

Kids Club

Ook de kinderen van de Kids-Club hopen wij te gaan vermaken. Ook zullen we binnen de Kids Club gesprekken houden met de kinderen over het geloof.

Bevolking

Verder hopen wij, naast het helpen van de kinderen, ook de bevolking steun te bieden. Dit doen wij onder andere door het uitdelen van kleding en andere noodzakelijke middelen.

Watervallen en Elmina

Tot slot staan er leuke uitjes op het programma. We hopen naar de watervallen te gaan en Elmina, een vroeger slavenhuis, te gaan bezoeken.

Helpt u ons mee?

Doneren kan op rekeningnummer NL 66 RABO 0351 6274 56 t.n.v. Youth for Africa.
RSIN: 860526975